Visit Koper
DomovNoviceZa gostinsko ponudbo v obmorskem parku bo skrbelo podjetje GOISTRA

Za gostinsko ponudbo v obmorskem parku bo skrbelo podjetje GOISTRA

Mestna občina Koper je uspešno zaključila javni razpis za oddajo javne površine za opravljanje gostinske dejavnosti ob obmorskem parku v Žusterni. Za obe lokaciji, na katerih bosta postavljena t. i. food trucka, je kot najugodnejšega ponudnika izbrala koprsko podjetje GOISTRA, trgovina, storitve in turizem, d. o. o. Nova gostinska ponudba bo obiskovalcem parka na voljo predvidoma od 15. maja dalje.

Mestna občina Koper je z zbiranjem javnih ponudb iskala primerno gostinsko ponudbo za obmorski park v Žusterni. V najem je oddajala dve javni površini v velikosti do 100 kvadratnih metrov za postavitev t. i. food trucka in pripadajoče gostinske terase za opravljanje gostinske dejavnosti ali prodajne dejavnosti živilskih izdelkov, in sicer za obdobje od 15. maja do 31. oktobra 2024.

Kot najugodnejšega ponudnika je za obe lokaciji izbrala koprsko podjetje GOISTRA, d. o. o., ki je ponudilo bistveno višjo mesečno uporabnino od izklicne, in sicer 6.250 evrov brez davka za posamezno lokacijo.

Nova gostinska ponudba v obmorskem parku bo poleg različnih osvežilnih napitkov in sladoleda obsegala tudi številne druge sladke in slane dobrote, mesne, ribje in zelenjavne hitro pripravljene jedi, sendviče, sadne solate in smutije. Ponudba bo na voljo predvidoma od 15. maja dalje.

Foto: Jaka Ivančič, MOK

Sorodne novice

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Ne prezrite -spot_img

Najbolj brano

Zadnje komentirano