Visit Koper
DomovNoviceVabljeni v Žusterno na brezplačne vodne aktivnosti in predstavitev vodnih športov

Vabljeni v Žusterno na brezplačne vodne aktivnosti in predstavitev vodnih športov

Z ureditvijo obmorskega urbanega parka med Koprom in Žusterno se je hitro povečalo tudi zanimanje za vodne športe v Centru vodnih športov v Žusterni. Športna zveza Koper vabi v petek, 11. avgusta, na tradicionalno poletno predstavitev vodnih športov in aktivnosti, ki jih izvajajo koprska športna društva.

Namen dogodka je spodbujanje zanimanja za vodne športe in promocija pestrega nabora programov, ki jih ponujajo lokalna športna društva.

Med 16. in 20. uro se boste lahko preizkusili v jadranjukajakuveslanjuSUP-anjupotapljanjuplavanjuribolovuvaterpolu, triatlonu in lokostrelstvu. Za popestritev in zabavo pa bo na voljo tudi pedalin.

Ob 17.30 bo potekalo tekmovanje v SUP-anju, ki mu bo ob 18. uri sledil mini zabavni triatlon. Obiskovalci se bodo lahko ob 18.30 preizkusili tudi v tekmovanju v kajaku, ob 19. uri pa v tekmovanju v lokostrelstvu.

Aktivnosti so primerne za vse generacije in so za udeležence in obiskovalce v celoti brezplačne. Pestro dogajanje bo spremljala tudi glasba, plesni nastop in zabavne igre.

Projekt omogočata Fundacija za šport in Mestna občina Koper.

Sorodne novice

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Ne prezrite -spot_img

Najbolj brano

Zadnje komentirano