Visit Koper
DomovNoviceVabljeni na tradicionalni dogodek Uživajmo ob morju

Vabljeni na tradicionalni dogodek Uživajmo ob morju

Z ureditvijo obmorskega urbanega parka med Koprom in Žusterno se hitro povečuje tudi zanimanje za vodne športe v centru vodnih športov v Žusterni. Športna zveza Koper vabi na tradicionalno prireditev Uživajmo ob morju s predstavitvijo bogatega programa vodnih športov in aktivnosti, ki jih izvajajo koprska športna društva.

Foto: Jaka Ivančič

V ponedeljek in torek, 23. ter 24. avgusta, bodo med 17. in 20. uro v centru vodnih športov v Žusterni na voljo brezplačne vodne aktivnosti. Poleg možnosti brezplačnega preizkusa nekaterih plovil se bodo širši javnosti predstavila različna društva, ki bodo pripravila pester animacijski program. Obiskovalci dogodka se bodo lahko preizkusili v zabavnem triatlonu, tekmi v streljanju vodnih balonov z lokom, si ogledali praktično predstavitev potapljanja v bazenu, zabavno dirko s supi in se udeležili druge animacije.

Namen projekta Uživajmo ob morju je popularizacija vodnih športov in aktivnosti zainteresirani javnosti, s ciljem, da bi se udeleževali tudi rednih programov športnih društev. Slovensko morje namreč ponuja odlične možnosti za vodne aktivnosti, društva pa s strokovnim znanjem in kakovostno opremo odlične pogoje za rekreacijo.

Za obisk dogodka je treba izpolnjevati pogoje PCT, izvedbo pa omogočajo Mestna občina Koper, Fundacija za šport in Luka Koper.

Foto: Športna zveza Koper, Active Koper

Sorodne novice

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Ne prezrite -spot_img

Najbolj brano

Zadnje komentirano