Visit Koper
DomovNoviceZ altroke fotografijami Kopra do altroke darila

Z altroke fotografijami Kopra do altroke darila

Sodelujte v velikonočni altroke nagradni igri na Instagramu in osvojite ekskluzivno velikonočno darilo Altroke istra by Vinakoper.

Velika noč je pred vrati in da bo tudi letošnji praznik minil v znamenju pristnih okusov, destinacija Koper v sodelovanju s kletjo Vinakoper prireja velikonočno nagradno igro, ki vas lahko pripelje do sladkega in nepozabnega doživetja.

Letošnje leto, ki bo v znamenju gastronomije, se namreč začenja z ekskluzivnim velikonočnim čokoladnim jajcem, ujetim v objem sladkega refoška Altroke Istra by Vinakoper. Ta edinstven izdelek pa poleg harmonije okusov prinaša tudi nepozabno doživetje – obisk vinske kleti Vinakoper z degustacijo vina za dve osebi.

Foto: Vinakoper

S sodelovanjem v nagradni igri na družbenem omrežju Instagram se do tega nepozabnega darila lahko dokopljete tudi vi. Kako? Na svojem Instagram story-ju objavite avtorsko fotografijo destinacije Koper in jo označite s ključnikom #altrokeIstra ter v objavi označite profil @VisitKoper. Večjo možnost, da si priborite nagrado, boste imeli tisti, ki boste sledili profiloma @VisitKoper in @Vinakoper ter k sodelovanju v nagradni igri povabili tudi vaše prijatelje. Rok za sodelovanje v nagradni igri je sreda 31. marec.

Podrobnejša navodila nagradne igre si preberite v objavi na Instagram profilu Visit Koper in na spletni strani www.visitkoper.si.

Izmed vseh objavljenih fotografij bo organizator 2. aprila izžrebal in razglasil zmagovalca, ki bo prejel ekskluzivno velikonočno darilo Altroke Istra by Vinakoper.

Sorodne novice

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Ne prezrite -spot_img

Najbolj brano

Zadnje komentirano