Visit Koper
DomovNoviceVrača se priljubljen jesenski festival Šelestenja

Vrača se priljubljen jesenski festival Šelestenja

Koprska protokolarno-prireditvena dvorana sv. Frančiška Asiškega bo v mesecu oktobru ob četrtkih zvečer v sklopu tradicionalnega jesenskega festivala Šelestenja gostila zanimive glasbenike.

Že tretje leto bo istrskim glasbenim sladokuscem jesen popestril festival Šelestenja. Tudi tokrat festival ponuja raznovrsten izbor slovenskih glasbenikov, ki so tako ali drugače zasidrani v naša srca. Na festivalu se bodo letos predstavili Koala Voice, Ditka, Andrej Šifrer ter Tokac in Emanuela.

Kot prva bo v četrtek, 6. oktobra, ob 20. uri v akustični verziji nastopila skupina Koala voice. Gre za zasavske indie-rokerje. Z odra dvorane bo moč slišati prearanžirane skladbe z vseh albumov v slovenščini, srbohrvaščini in angleščini. Koala Voice bodo ponudili odgovore na neodgovorjena vprašanja o ljubezni, prijateljstvu in srcozlomu. Koala Voice sestavljajo Manca TrampušDomen Don HolcTilen Prašnikar in Miha Prašnikar.

Vstopnice po ekskluzivni predprodajni ceni bodo na voljo od srede, 28. septembra, dalje v Turistično-informacijskem centru Koper, ki se nahaja v Pretorski palači.

Več informacij o samem festivalu in aktualnih novicah o nastopajočih na povezavi.

Foto: Visit Koper

Sorodne novice

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Ne prezrite -spot_img

Najbolj brano

Zadnje komentirano