Tuesday, September 28, 2021
Altroke Istra
DomovNovicePoziv za sprejemanje predlogov za priznanje krajevne skupnosti Žusterna 2021

Poziv za sprejemanje predlogov za priznanje krajevne skupnosti Žusterna 2021

 V KS Žusterna živi oziroma deluje kar nekaj ljudi, ki s svojo dejavnostjo, angažiranostjo in prizadevanjem na določenem področju izstopajo oz. so pustili poseben pečat tako v KS Žusterna kot širše. Svet KS Žusterna se je odločil, da tem osebam ob krajevnem prazniku podeli posebno priznanje. Priznanje se podeljuje posameznicam oz. posameznikom, ki (so) svojim prizadevanjem posebej zaznamovali določeno dejavnost ali področje dela in življenja v KS Žusterna oz. so širili prepoznavnost kraja, ljudi oz. dejavnosti izven meja KS Žusterna. 

Predlagatelji kandidatk oz. kandidatov (krajanke, krajani, organizacije, podjetja in drugi) naj poleg osebnih podatkov kandidatke oz. kandidata (ime, priimek, bivališče) dostavijo tudi utemeljeno obrazložitev in predstavitev opravljenega dela kandidatke oz. kandidata, ki dokazujejo, da si oseba zasluži posebno priznanje KS Žusterna. 

Rok za dostavo predlogov je 10.06.2021. Predloge s pisno obrazložitvijo in prilogami pošljite na naslov KS Žusterna, Dolga reber 5, 6000 Koper ali na elektronski naslov tajnistvo@zusterna.si . Svet KS Žusterna bo najkasneje do 20. 06. 2021 sprejel odločitev ter na krajevnem prazniku podelil posebna priznanja.

Igor Čurin
predsednik sveta KS

Sorodne novice

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Ne prezrite -spot_img

Najbolj brano

Zadnje komentirano