Visit Koper
DomovNoviceNa mestno pokopališče z brezplačnim avtobusom

Na mestno pokopališče z brezplačnim avtobusom

Mestna občina Koper ob prihajajočem dnevu spomina na mrtve pričakuje povečano število obiskovalcev mestnega pokopališča Škocjan, zato bo tudi letos omogočila brezplačen avtobusni prevoz do pokopališča. Za dodatno prometno razbremenitev okolice bo obiskovalcem med 29. oktobrom in 1. novembrom na voljo brezplačna uporaba parkirišča P+R ob avtobusni postaji na Kolodvorski cesti in javnega parkirišča pod deteljico na Ulici 15. maja.

V koprski občini bodo tudi letos z izvajalcem mestnega avtobusnega potniškega prometa, družbo Arriva, d. o. o., 31. oktobra in 1. novembra organizirali brezplačni avtobusni prevoz na pokopališče iz Semedele, Olma, Šalare, Markovca in središča Kopra. Vozni red avtobusov najdete na spletni povezavi. Ob tem Mestna občina Koper obiskovalce prosi, da se na pokopališče odpravijo pravočasno in se tako izognejo zastojem.

Poleg okrepljenih linij avtobusnega prevoza bodo lahko obiskovalci pokopališča Škocjan od 29. oktobra do 1. novembra svoje avtomobile brezplačno parkirali na bližnjem parkirišču P+R na Kolodvorski cesti ob glavni avtobusni postaji, ki je od pokopališča oddaljeno le nekaj korakov in dostopno skozi podhod Slavček. Brezplačno parkiranje bo omogočeno tudi na javnem parkirišču pod deteljico na Ulici 15. maja, ki je dostopno s cestnega priključka v neposredni bližini mosta čez strugo reke Badaševice.

Sorodne novice

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Ne prezrite -spot_img

Najbolj brano

Zadnje komentirano